Conflict bij erven en nalatenschap

Individueel advies en bescherming bij conflicten over nalatenschap

Soms kom je er onderling als erfgenamen niet uit en hebt je individueel advies en ondersteuning nodig. Daarvoor kun je terecht bij onze advocaten. Bij Yvon Advocatuur staan we klaar om je belangen te behartigen in geval van een conflict rondom een nalatenschap. Voor een afwikkeling van een nalatenschap waarbij geen conflict speelt is de notaris de adviseur bij uitstek. In dat geval kun je samen met eventueel andere erfgenamen aanschuiven bij Yvon Notariaat voor de afwikkeling van een nalatenschap.

EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

 

Erfrecht

Wij kunnen je van dienst zijn op o.a. de volgende terreinen van het erfrecht:

  • Rechten van de achtergebleven partner;
  • Rechten van onterfde familieleden;
  • Som ineens;
  • Opeisen legitieme portie;
  • Vernietiging van testamenten;
  • Conflicten bij verdeling van een erfenis;
  • Ontslag executeur
;
  • Benoeming/ontslag vereffenaar;
  • Nalatenschapmediation.

Kennismaken met Yvon Advocatuur?

Bij Yvon Advocatuur staan we voor een helder advies in erfrechtzaken. We kunnen hierbij proberen in onderling overleg een oplossing te vinden, ook bij zeer gevoelige kwesties. Is dat niet mogelijk dan kan worden geprocedeerd, met jouw belangen voorop.

Maak een afspraak

Een erfrechtkwestie afhandelen onder begeleiding van onze advocaten? Dat kan. Een kennismaking van ca. 30min. is vrijblijvend. Aan de hand van dit gesprek maken we afspraken over een te volgen traject en wat je hierin van ons kunt verwachten. 

EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

Transparant en helder

Een transparante aanpak vinden we erg belangrijk, weten waar je aan toe bent en een inschatting van de te verwachten kosten horen daarbij. Onze tarieven pagina geeft daarin duidelijkheid.

BEKIJK TARIEVEN

 

 

Kennismaken met onze advocaten

Een kennismaking met onze Advocaten is vrijblijvend. We gaan tijdens dit gesprek van ca. 30 min kijken of de basis om samen een procedure of traject in te gaan aanwezig is. Aan de hand van deze kennismaking tekenen we een traject uit wat we samen zullen gaan doorlopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een kennismaking in via 0512-368080 (keuze 3) of stuur ons een e-mail.