Conflicten in de familiesfeer

Advies en belangenbehartiging bij de gevolgen van conflicten en relatiebeëindiging

Ons kantoor is gespecialiseerd in het personen en familierecht. Belangenbehartiging bij familiare conflicten zoals bijvoorbeeld alimentatievraagstukken of een echtscheiding, dat is waar we goed in zijn bij Yvon Advocatuur. Wij proberen eerst om in overleg tot een duurzame oplossing te komen. Blijkt dit niet mogelijk of vraagt je belang om een uitspraak van de rechter dan treden wij met overtuigingskracht en kennis van zaken voor je op in een procedure.

een vrijblijvende afspraak maken?

 

Personen- en familierecht

Ons kantoor is actief op vrijwel alle gebieden van het familierecht. Naast echtscheidingen, zowel eenzijdig als op gezamenlijk verzoek kun je bij ons onder meer terecht voor:

  • Partner- en kinderalimentatie, zowel vaststelling als wijziging
  • Opstellen en wijzigen van het ouderschapsplan
  • Afwikkeling huwelijkse voorwaarden
  • Verevening pensioenrechten
  • Ouderschap en gezag
  • Omgangskwesties
  • Afwikkeling samenleving en geregistreerd partnerschap
  • Naamswijziging
  • Erkenning, vaststelling en ontkenning vaderschap
  • Ontslag bewindvoerder/curator

Kennismaken? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak 0512-368080 (keuze 3)

 

Transparant en duidelijk

Bij de afhandeling van familie zaken vinden wij het erg belangrijk dat je goed begrijpt wat er afgesproken wordt en hoe bepaalde zaken afgehandeld worden. Wij nemen daarom altijd de tijd om je goed te informeren over alle afspraken en lichten zaken graag toe wanneer deze onduidelijk zijn. Hierbij zullen wij, indien gewenst zoveel mogelijk ons best doen de juridische taal terug te brengen naar begrijpbare informatie. Zo heb je altijd inzicht in de mogelijkheden die je hebt en de gevolgen van keuzes die je maakt. Dit geeft de rust die je nodig hebt om een proces op een goede manier af te handelen.

EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN?

Tarieven

Een transparante aanpak is erg belangrijk voor ons, weten waar je aan toe bent met betrekking tot de te verwachten kosten horen daar ook bij. Onze tarieven pagina geeft daarin duidelijkheid.

Bekijk tarieven

 

 

Kennismaken met onze advocaten

Een kennismaking met onze Advocaten is vrijblijvend. We gaan tijdens dit gesprek van ca. 30 min kijken of de basis om samen een procedure of traject in te gaan aanwezig is. Aan de hand van deze kennismaking tekenen we een traject uit wat we samen zullen gaan doorlopen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een kennismaking in via 0512-368080 (keuze 3) of stuur ons een e-mail.