Bijeenkomsten

Yvonne Eerens van notariskantoor YVON heeft sinds de oprichting van haar kantoor in 2003 honderden zaken voorbij zien komen: mooie, bijzondere, schrijnende, vaak terugkerende, maar in ieder geval allemaal zaken die gewoon bij ons leven horen. Yvonne Eerens weet de weg in het woud van de wet- en regelgeving. Uiteraard spreekt Yvonne de taal der juristen, maar wat haar zo bijzonder maakt is dat Yvonne ingewikkelde juridische zaken terugbrengt tot de kern. Bovendien doet ze dat in Nederlands dat wij allemaal snappen.

Yvonne weet als geen ander de wet eenvoudig te verwoorden. Dat doet ze niet alleen op kantoor, maar ook in zalen waar Yvonne presentaties houdt over ‘De rol van de notaris bij leven en daarna’. Daarmee laat ze haar publiek in vogelvlucht zien wanneer je je kunt wenden tot een notaris en dat is verrassend veel vaker dan we ons realiseren.

Natuurlijk hoopt Yvonne met haar presentatie dat u een afspraak met haar maakt. Maar veel belangrijker vindt Yvonne dat u zich realiseert wat u voor uzelf goed moet regelen en welke rol een notaris daarbij kan vervullen. De notaris is niet het eindpunt van veel trajecten, maar juist de start!

Wilt u in korte tijd en in eenvoudige en begrijpelijke taal weten wat een notaris allemaal doet en hoe u van de kennis en ervaring van een notaris kunt profiteren, neem dan vrijblijvend contact op met Yvonne Eerens van notariskantoor YVON. Zij bespreekt graag met u de mogelijkheden voor het geven van een presentatie. Bel gerust  0512-36 80 80 of mail naar info@yvon.nl.