Missie en visie

Over Yvon

Yvonne Eerens heeft YVON in 2003 opgericht. In die tijd kreeg YVON vooral te maken met woningzaken. Yvonne Eerens wilde en wil cliënten op veel gebieden van dienst kunnen zijn en heeft het bedrijf in de jaren daarna uitgebreid met een familie(recht)-afdeling en een afdeling voor ondernemers. In 2008 kwam daar de scheidingspraktijk bij en in 2010 bewindvoering voor ouderen en mensen met schulden.

Om u op al die gebieden goed van dienst te kunnen zijn, heeft YVON medewerkers aan zich weten te binden die deze werkzaamheden uitstekend voor u kunnen verrichten, die getraind zijn in het voeren van gesprekken en die over kennis beschikken om uw vragen te beantwoorden.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Drachten, een centrale plek voor de ondernemer, makelaar, financieel adviseur en particulier met allerlei vragen.

Onlangs hebben we een tweede vestiging geopend in Heerenveen. In Heerenveen zijn we gespecialiseerd in bewindvoeringen, scheidingen, vragen over ouder worden en in zaken voor zorgverleners.

Organisatie

Door de jaren heen is ons bedrijf uitgegroeid tot een full service notariskantoor. Wij kunnen u van dienst zijn met traditionele notariële diensten rondom woningen, hypotheken, ondernemingen en familiezaken. Maar ook adviseren we cliënten met schulden, zorgverleners en overheidsinstanties.

Zelfs scheidingen begeleiden we van begin tot eind: we voeren gesprekken met beide partners om tot een gezamenlijke oplossing te komen, we bieden ondersteuning bij de begeleiding van kinderen, we maken een convenant en ouderschapsplan op, we dienen het verzoek tot scheiding bij de rechter in en we leggen met u vast hoe de gemeenschappelijke bezittingen ná de scheiding verdeeld gaan worden.

U kunt YVON.NL vinden in Drachten en in Heerenveen. De locatie in Heerenveen is gespecialiseerd in bewindvoeringen, scheidingsgesprekken en andere adviesgesprekken en in zaken voor zorgverleners.

YVON, geen vraag onbeantwoord.