Corona maatregelen bij YVON

28/04
/2020

Mogelijkheden op afstand en veiligheidsaanpassingen op kantoor

Sinds de eerste mededelingen en maatregelen is er inmiddels alweer de nodige tijd verstreken. En bij YVON hebben we niet stilgezeten.

De meeste medewerkers zijn thuis aan het werk en we hebben met elkaar 's morgens altijd even een half uurtje contact. Daarnaast zorgen we ervoor dat we zowel op kantoor als thuis 3x per dag luchten, verplicht. Dat bevalt erg goed en houden we er zeker in.

Woningoverdracht en hypotheken

De huizentransacties en hypotheken lopen allemaal via volmachten en dit gaat naar wens van alle betrokkenen.

Testamenten en levenstestamenten

Er is een toenemende behoefte aan het bespreken van (Levens-) testamenten, deels door de onzekere tijden maar ook deels door andere oorzaken. We geven nog steeds de voorkeur aan het vooraf informeren met toelichtingen (via de mail) en vragenlijsten. Daarna bellen we met onze cliënten. 

Advocatuur en mediation

Bij cliënten van onze advocaten en mediators is er ook een toenemende behoefte aan een informatief gesprek. Onderwerpen zoals relatieproblemen, omgangskwesties met minderjarige kinderen, verminderd inkomen en alimentatievragen: Ook bij de advocatuur wordt veel telefonisch voorbesproken.

Veiligheid op ons kantoor

Om het toch mogelijk te maken (tenzij iemand klachten heeft) op kantoor alles kort door te nemen zijn onze spreekkamers voor het Notariaat, de Advocatuur en Mediation voorzien van plastic schermen. Hierdoor zitten onze clienten en degene met we u de bespreking voert, veilig.

Aarzel daarom niet om contact op te nemen, zodat we kunnen kijken hoe we u te woord gaan staan! Blijf niet thuis zitten met uw vragen!