Matthijs Hovius beëdigd als notaris en toegetreden als partner

14/02
/2021

partner bij YVON Notariaat

Op 10 februari 2021 is mr. Matthijs Hovius beëdigd als notaris te Drachten. Daarnaast is hij toegetreden als partner bij YVON Notariaat. Matthijs Hovius is sinds 2007 als kandidaat-notaris verbonden aan de praktijk van notaris Yvonne Eerens. Zijn kennis en ervaring richten zich met name op het onroerend goedrecht en ondernemingsrecht.

In 1999 rondde Matthijs Hovius (1975) zijn studie notarieel recht af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Vervolgens werkte hij een aantal jaren als kandidaat-notaris op verschillende notariskantoren. In september 2007 is hij in dienst getreden bij Yvonne Eerens in Drachten. Onder de hoede van Yvonne Eerens ontwikkelde hij zijn voorliefde voor onroerend goedrecht en ondernemingsrecht en werd hij een specialist op deze vakgebieden.

Sinds januari 2021 mag Matthijs Hovius zich partner noemen bij YVON Notariaat. “Als notaris en partner kan ik mijn rol binnen YVON Notariaat, samen met Yvonne Eerens, verder vormgeven. We hebben een mooie en uitdagende praktijk met een enthousiast team. Dat geeft mij veel energie, ook voor de toekomst.”