Online de woningoverdracht regelen met Digitrans

12/09
/2018

Wij willen onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op je wensen. Vandaar ook dat je altijd even bij onze locatie aan de Berglaan 2 in Drachten binnen kunt lopen om vrijblijvend je vraag te stellen of om een afspraak te maken. 

We blijven echter constant kijken naar nieuwe mogelijkheden om onze bereikbaarheid te vergroten. Zo was het bij ons al mogelijk om ook online te scheiden en hebben pas geleden een nieuw platform ontwikkeld waarmee je de overdracht van je woning in principe online kunt laten verlopen; Digitrans. Met Digitrans kun je alles omtrent de overdracht van je woning online regelen, alleen voor het zetten van de handtekening moet je nog even langskomen. Als de omstandigheden het toelaten kan er van het zetten van de handtekening uiteraard een feestelijk moment bij de notaris gemaakt worden! 

Op dit moment zit Digitrans in een pilotfase waarbij we samenwerken met verschillende makelaars in de regio. We hebben ervoor gezorgd dat je altijd en overal je eigen dossier kunt inzien. Zo weet je constant waar je aan toe bent en welke acties nog ondernomen moeten worden. Omdat Digitrans een online dienst is, levert deze dienstverlening je ook een kostenbesparing op. Een woningoverdracht afhandelen via Digitrans kost je slechts 900 euro.

Dat we op online gebied steeds actiever worden, betekent echter niet dat we de “fysieke afspraken” op een lager pitje zetten. Integendeel! Bij ons krijg je altijd de keuze of je online geholpen willen worden of juist bij ons op kantoor tijdens een persoonlijk gesprek met onze medewerkers. Daarnaast zijn bepaalde situaties simpelweg niet geschikt om online afgehandeld te worden. In die gevallen staat ons team altijd klaar om je op een persoonlijke manier te helpen.