Solo expositie beeldend kunstenaar Annuska ’t Hart aan de Berglaan

12/03
/2019

Deze en volgende maand exposeert beeldend kunstenaar Annuska ’t Hart haar kunstwerken bij ons in de kluis aan de Berglaan 2 in Drachten. Annuska is afgestudeerd aan de Klassieke Academie in Groningen en schittert binnen haar expositie met kleurrijke pastelwerken en een bronzen Friesche paard. Binnen haar werk zijn realistisch figuratief, emotie en sfeer belangrijk. 

EEN KLEURRIJKE EXPOSITIE VAN KUNSTWERKEN IN PASTEL

Annuska is geïnteresseerd in schilderen en beeldhouwen en is daarnaast gespecialiseerd in de techniek, soft-pastelkrijt. Een techniek waarmee ze zich volledig weet uit te drukken en prachtige sferen weet over te brengen. Met als resultaat levendigheid binnen haar werk. Naast het toepassen van soft-pastelkrijt maakt Annuska beelden van was die ze vervolgens laat gieten in brons. Binnen haar beelden past Annuska expressie toe en wordt gevoel opgeroepen. Gevoel en beweging vormen hierdoor binnen haar beelden een belangrijk aspect.

Annuska zal 2 maanden lang haar werk binnen YVON tentoonstellen en is te bezichtigen tot 26 april. De tentoonstelling is tijdens kantooruren geopend en vrij te bezichtigen voor alle bezoekers en geïnteresseerden. 

Voor meer informatie over de kunstenaar kunt u terecht op de website van Annuska ’t Hart