Werken bij YVON

Binnen Yvon Notariaat zijn wij op zoek naar: KANDIDAAT NOTARIS

YVON Notariaat - Advocatuur - Mediation - Bewindvoering is een dynamisch kantoor. Door de verschillende bedrijfstakken, kun je bij YVON terecht voor alle vragen over onder andere familiezaken, onderneming, wonen, scheiden, conflicten en schulden. Wij willen onze cliënten en dienstverleners graag het gevoel geven dat de deur openstaat voor iedereen en adviseren van begin tot eind. De medewerkers van YVON hebben oprechte menselijke aandacht hoog in het vaandel staan. Wij kennen de weg in het Nederlandse recht en bieden efficiënte oplossingen. Met onze juristen, mediators, bewindvoerders, advocaten en adviseurs hebben we alle kennis in huis. Ons team van collega's bestaat uit enthousiaste en deskundige doeners met een vooruitstrevende kijk op de juridische dienstverlening. We zijn betrokken en werken met een grote zelfstandigheid, maar kunnen altijd rekenen op onderlinge back-up. Onze cliënten kennen ons als oplossingsgericht en recht door zee. Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat notaris met waarnemingsbevoegdheid, die toe is aan een nieuwe uitdaging om zélf leiding te geven aan de familierecht praktijk binnen de notariële organisatie.

Werkzaamheden:

 • minimaal twee jaar werkervaring hebt als kandidaat-notaris;
 • minimaal 32 uur beschikbaar bent;
 • goed bent in de contacten met collega's en cliënten;
 • gewend bent om diverse dossiers tegelijk in behandeling te hebben;
 • nauwkeuring bent en gestructureerd werkt;
 • proactieve, pragmatische en dienstverlenende instelling hebt.

Yvon Notariaat biedt je een marktconform salaris, een uitdagende baan, fijne collega's en ruimte voor ontwikkeling in je vakgebied.

Wil je solliciteren op deze functie of heb je aan de hand van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Alieke Huisman via 0512368080 of alieke@yvon.nl

Binnen Yvon Bewindvoering zijn wij op zoek naar: (ervaren) mentor m/v

Als mentor behartig je de belangen van jouw cliënt op het gebied van persoonlijke verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding, waarin de eigen regie van de cliënt voorop staat. Daarnaast houdt de mentor in de uitoefening van zijn of haar taken rekening met de levensovertuiging, godsdienst of culturele achtergrond van de cliënt.

Werkzaamheden:

 • Je onderhoudt het contact met de cliënt en zijn/haar netwerk. Dit doe je d.m.v. huisbezoeken, telefoongesprekken, e-mail en andere vormen van informatievoorziening.
 • Je ondersteunt en of vertegenwoordigt de cliënt bij de zorg gerelateerde gesprekken en beslissingen op het gebied van welzijn.
 • Je werkt zelfstandig en hebt een samenwerkende rol binnen het team.
 • Je komt daadkrachtig in actie als de cliënt niet de juiste zorg krijgt, de zorg niet de afspraken nakomt of de situatie van betrokkene verslechterd.
 • Je maakt de verslagen voor de jaarlijks verslaglegging aan de Rechtbank.

Bekijk de vacature Op dit moment hebben wij verder geen openstaande vacatures, een open sollicitatie is welkom. Deze mag gericht worden aan onze front office, via info@yvon.nl.