Werken bij YVON

Er zijn momenteel twee openstaande vacatures;

 

VACATURE NOTARIEEL JURIST

Yvon Notariaat is een dynamisch kantoor. Door de verschillende bedrijfstakken, kun je bij Yvon terecht voor alle vragen over onder andere vastgoedkwesties, familiezaken, onderneming, wonen, scheiden, conflicten, schulden en zorgvragen. Wij willen onze cliënten en dienstverleners graag het gevoel geven dat de deur openstaat voor iedereen en adviseren van het begin tot eind. De medewerkers van Yvon hebben oprechte menselijke aandacht hoog in het vaandel staan. Wij kennen de weg in het Nederlands recht en bieden efficiënte oplossingen. Met onze juristen, mediators, bewindvoerders, mentoren, curatoren, advocaten en adviseurs hebben we alle kennis in huis.

Ons team van collega ’s bestaat uit enthousiaste en deskundige doeners met een vooruitstrevende kijk op de juridische dienstverlening. We zijn betrokken en werken met een grote zelfstandigheid, maar kunnen altijd rekenen op onderlinge back-up. Onze cliënten kennen ons als oplossingsgericht en recht door zee.

Binnen Yvon Notariaat zijn wij op zoek naar een notarieel jurist (met ervaring)

Functie inhoud

De notarieel jurist beschikt over een HBO opleiding of de specifieke opleiding tot Notarisklerk en heeft als senior de nodige ervaring op het gebied van alle voorkomende vastgoedwerkzaamheden op een notariskantoor.

 

Deze functie vereist een pro actieve houding jegens de leveranciers van vastgoed (projecten of losse opdrachten). Acquisitie en clientgerichtheid behoren tot de taken.

Intern heeft de jurist oog voor de inhoud van de processen, voortgang van de dossiers en kwaliteit van de werkzaamheden.

 

Kantoormanagement

YVON beschikt over 2 kantoormanagers: Eén voor het notariaat en één voor de bewindvoeringspraktijk, samen begeleiden zij 32 medewerkers.

De kantoormanager is verantwoordelijk voor de kwaliteit, productiviteit en omzet alsmede de personele aangelegenheden en werkt dus nauw samen met de senior notarieel jurist.

Binnen de vastgoed praktijk zijn notariële medewerkers werkzaam in de ondersteunende- en voorbereidende werkzaamheden alsmede dossiereigenaren met een eigen verantwoordelijkheid in de dossiers.

 

Specifieke voorwaarden

De functie van notarieel jurist wordt uitgeoefend in minimaal 32 uren per week. De notarieel jurist krijgt de gelegenheid tot het volgen van inhoudelijke cursussen en functioneert rechtstreeks onder de notaris die het vastgoed in zijn portefeuille heeft.

De reiskosten worden vergoed alsmede vakantiegeld.

Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?

Denk jij dat jij onze nieuwe collega kunt worden en ben jij geschikt voor deze functie, dan zijn wij nieuwsgierig naar jou.

 

Heb je nog vragen? Bel gerust met Matthijs Hovius, de “vastgoed notaris” op telefoonnummer

0512-368080 of mail aan matthijs@yvon.nl of machteld@yvon.nl.

 

Geen vragen? Mail dan je motivatiebrief met CV ter attentie aan: matthijs@yvon.nl.

 

 

KANDIDAAT NOTARIS

YVON Notariaat is een dynamisch notariskantoor. Door de verschillende bedrijfstakken, kun je bij YVON terecht voor alle vragen over onder andere familiezaken, onderneming, wonen, scheiden, conflicten en schulden. Wij willen onze cliënten en dienstverleners graag het gevoel geven dat de deur openstaat voor iederen en adviseren van begin tot eind. De medewerkers van YVON hebben oprechte menselijke aandacht hoog in het vaandel staan. Wij kennen de weg in het Nederlandse recht en bieden efficiënte oplossingen. Met onze juristen, mediators, bewindvoerders, advocaten en adviseurs hebben we alle kennis in huis.

Ons team van collega's bestaat uit enthousiaste en deskundige doeners met een vooruitstrevende kijk op de juridische dienstverlening. We zijn betrokken en werken met een grote zelfstandigheid, maar kunnen altijd rekenen op onderlinge back-up. Onze cliënten kennen ons als oplossingsgericht en recht door zee.

Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat notaris met waarnemingsbevoegdheid, die toe is aan een nieuwe uitdaging om zélf – uiteindelijk -leiding te geven aan de vastgoed praktijk binnen de notariele organisatie. Daarnaast ben je bereid om mee te bouwen aan de notariële organisatie voor de toekomst.

We verwachten van jou dat je:

  • minimaal drie (3) jaar werkervaring hebt als kandidaat-notaris;
  • waarnemingsbevoegd bent;
  • fulltime beschikbaar bent, met een minimum van 32 uren;
  • goed bent in de contacten met collega's en cliënten;
  • gewend bent om diverse dossiers tegelijk in behandeling te hebben;
  • nauwkeuring bent en gestructureerd werkt;
  • pro-active, pragmatische en dienstverlenende instelling hebt.

Yvon Notariaat biedt je een marktconform salaris, een uitdagende baan, fijne collega's en ruimte voor ontwikkeling in je vakgebied.

 

In te vullen in Indeed:

Soort dienstverband: Fulltime, minimaal 32 uur

Salaris van 3200 tot 4600 bruto p/mnd op basis van full time dienstverband

Binnen welke periode willen we een nieuwe medewerker aannemen: 4-8 weken

Belangstelling? Stuur dan je CV en persoonlijke brief zodat we kunnen lezen wie je bent en waar je voorstaat naar de vastgoed notaris binnen YVON, Matthijs Hovius via matthijs@yvon.nl